Wysłany: Pią Lip 06, 2018 4:28 pm
Z tą różnicą, że w RoF do 2011 były same myśliwce, a tusitery można było sobie co najwyżej pooglądać w postaci Bregueta i DFW A.I. Tu jednak dostaniemy coś do polatania.
Co ciekawe zarzekają się, że FM to 100 % z ROF-a bez żadnych zmian.Graficznie to textury plus oświetlenie według mojej opinii prezentują się gorzej inż w ROFie. Wiadomo to pierwsza odsłona ... z czasem powinno być lepiej
Ostatnio zmieniony przez Husar Sob Lip 07, 2018 7:56 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie jestem przekonany do FC. Ma być podniesiony do standardy BOX, a jak do tej pory to poza grafiką samolotów i jakością odwzorowania terenu na mapie BOX we wszystkim ustępuje RoF.
Wiek: 31 Dołączył: 27 Sie 2010 Posty: 688 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob Lip 07, 2018 8:33 am
Mam tak samo. Jestem sceptyczny ale z marudzeniem wstrzymam się do czasu, aż nie podadzą ceny. Bo jeśli będą sobie wołać tyle ile za BoXy to podziękuję. Na chwilę obecną to za cienka panierka na tym odgrzanym kotlecie, żebym to łyknął.
_________________ chor. pil. Dondal
1. Eskadra MyĹliwska, 1. PuĹk Lotniczy
Zmienili przyznawanie kodów promocyjnych, każdy kto wydał na ROF-a pomiędzy 2009 a 2018 r. ponad 201$ dostał na profilu ROFa kod na zniżkę do EA FC Vol1 w wysokości 15 $. Czas "promocji " do 14 września. Ponadto dali 25$ zniżki na BOS,BOM,KUBAN.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum